Het weer nu in Breda

25 februari 21:00 uur
0.9 mm
Vochtigheid 91%
ZW 2 bft
Zicht 7.0 km

Weerbericht korte termijn Breda


Vanavond en vannacht vallen verspreid over het land winterse buien en liggen de minima tussen 1 en 3 graden. Vooral op de hoger gelegen delen kan lokaal een sneeuwdekje ontstaan. Morgen vallen er enkele winterse buien en het wordt 4 tot 6 graden. Er staat een stevige westenwind. Donderdag is het bewolkt en zijn er perioden met regen of natte sneeuw. Het is fris met 3 tot maximaal 5 graden in neerslag wat lager. Vrijdag is het wisselend bewolkt en er kan een enkele bui vallen. Het wordt rond 7 graden. Het weekend verloopt wisselvallig.

Weersvoorspelling Breda voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
4 mm
4 mm
2 mm
0.5 mm
ZW 4 bft
W 4 bft
WNW 4 bft
WNW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Breda, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 2 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 6 °C morgenmiddag.

Het weer in Breda

Het weer in Breda word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:37 uur. Dat is 27 minuten langer dan vorige week.
07:36 uur zon op
18:13 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
3
2
Fietsweer
5
3
Golfweer
5
1
Visweer
5
3
Wandelweer
7
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Breda op je site plaatsen!
Bekijk de widget