Het weer nu in Groningen

Nu:
Enkele opklaringen, vaak ook wolken
16 januari 0:00 uur
-1°
0 mm
Vochtigheid 93%
ZW 2 bft
Zicht 7.2 km

Weerbericht korte termijn Groningen


Er komen opklaringen voor en de temperatuur zakt snel tot onder het vriespunt. Vannacht klaart het verder op en het gaat vrijwel overal vriezen: van -1 graad aan zee tot lokaal -5 graden in het zuidoosten en oosten. Zaterdag begint droog met wat zon, maar in de middag raakt het bewolkt en volgt vanuit het westen sneeuw. Morgenavond valt vrijwel overal in het land 2-5 centimeter. De temperatuur ligt overdag rond 1 graad, maar tijdens sneeuwval vriest het licht. Zondagochtend valt in het uiterste oosten nog wat natte sneeuw of regen, elders treedt de dooi al gelijk in.

Weersvoorspelling Groningen voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Geheel bewolkt-2° Geregeld zon, ook wolken-2° Geregeld zon, ook wolken Grijs en forse sneeuwval-1° Grijs en forse sneeuwval-1° Bewolkt met enige sneeuwval Geregeld zon, ook wolken Opklaringen, ook wolken
0 mm 0 mm 0 mm
2 cm
2 cm
0.9 cm
0 mm 0 mm
ZW 2 bft
ZZW 3 bft
Z 3 bft
Z 3 bft
ZZO 3 bft
Z 2 bft
W 2 bft
W 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar droog in Groningen. Vannacht koelt het af tot -2 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 1 °C morgenmiddag.

Het weer in Groningen

Het weer in Groningen word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:07 uur. Dat is 17 minuten langer dan vorige week.
08:40 uur zon op
16:47 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
5
2
Fietsweer
7
3
Golfweer
8
3
Visweer
5
6
Wandelweer
7
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Groningen op je site plaatsen!
Bekijk de widget