Het weer nu in Groningen

12 juli 1:00 uur
0 mm
Vochtigheid 94%
WNW 1 bft
Zicht 19.0 km

Weerbericht korte termijn Groningen


Vannacht is het op veel plaatsen helder. Vooral in het midden en zuiden valt de wind weg, waardoor het kwik daardoor lokaal kan dalen tot 5 graden. Op de koudste plaatsen is wat mist mogelijk. Elders in het land is het minder koud. De ochtend start zonnig. Later op de dag ontstaan verspreid stapelwolken, vooral landinwaarts kan de zon het 's middags soms moeilijk krijgen. Het blijft vrijwel droog en de temperatuur loopt op naar 18 tot lokaal 22 graden. Maandag neemt in de loop van de dag de bewolking vanuit het westen toe.

Weersvoorspelling Groningen voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
13° 19° 16°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
WNW 2 bft
NW 2 bft
NW 2 bft
NNW 2 bft
Het blijft vanavond helder en de kans op neerslag neemt af in Groningen, met vanavond nog wel regen. Vannacht koelt het af tot 6 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 19 °C morgenmiddag.

Het weer in Groningen

Het weer in Groningen word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:36 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
05:21 uur zon op
21:57 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
8
4
Fietsweer
8
4
Golfweer
10
4
Visweer
9
9
Wandelweer
9
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Groningen op je site plaatsen!
Bekijk de widget