Het weer nu in Tilburg

15 december 19:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 78%
ZZW 3 bft
Zicht 11.3 km

Weerbericht korte termijn Tilburg


Langs de kust en over het noordoosten trekken eerst nog enkele buien, soms met windstoten. Na een vrijwel droge nacht gaat het maandagochtend in Limburg regenen. In de rest van het land schijnt de zon nog even door de sluierwolken heen. 's Middags en 's avonds trekt het regengebied van zuid naar noord waardoor het in Limburg als eerste weer droog wordt. Het is 's middags een graad of 9. De zuidelijke wind waait eerst met 3 tot aan zee 5 Bft, maar neemt tegen de avond in kracht af. Dinsdag regent het met name in de namiddag en avond.

Weersvoorspelling Tilburg voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0 mm 0 mm
0.3 mm
2 mm
ZZW 4 bft
ZZW 3 bft
Z 3 bft
Z 3 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Tilburg, met vanmiddag en vanavond regen. Vannacht koelt het af tot 5 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt en is de temperatuur ongeveer 6 °C.

Het weer in Tilburg

Het weer in Tilburg word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:55 uur. Dat is 6 minuten korter dan vorige week.
08:37 uur zon op
16:32 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
3
4
Fietsweer
5
6
Golfweer
6
10
Visweer
8
9
Wandelweer
6
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Tilburg op je site plaatsen!
Bekijk de widget