Het weer nu in Nijmegen

17 november 20:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 90%
N 2 bft
Zicht 7.6 km

Weerbericht korte termijn Nijmegen


Vanavond breidt een gebied met regen zich westwaarts over het land uit. Vannacht regent het vrijwel overal, in Zuid-Limburg is ook natte sneeuw mogelijk. Morgen blijft het bewolkt en lang nat. Op grote schaal valt meer dan 10 mm regen, in Zuid-Limburg is ook 's ochtends vroeg nog natte sneeuw mogelijk. Het wordt 5 tot 9 graden. Morgenavond en in de nacht naar dinsdag wordt het vanuit het zuiden vaker droog. Dinsdagochtend verlaat de regen pas het noorden van het land. 's Middag valt er nog een bui, maar is er ook wat zon.

Weersvoorspelling Nijmegen voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
3 mm
5 mm
5 mm
9 mm
N 3 bft
N 3 bft
NNW 3 bft
NNW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Nijmegen, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 4 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 7 °C morgenmiddag.

Het weer in Nijmegen

Het weer in Nijmegen word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:45 uur. Dat is 21 minuten korter dan vorige week.
07:59 uur zon op
16:44 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
1
4
Fietsweer
3
6
Golfweer
2
7
Visweer
6
8
Wandelweer
3
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Nijmegen op je site plaatsen!
Bekijk de widget