Het weer nu in Collingwood

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
28 januari 11:00 uur
-17°
0 mm
Vochtigheid 77%
NNO 2 bft
Zicht 12.7 km

Weerbericht korte termijn Collingwood


Vanavond en vannacht is het op de meeste plaatsen bewolkt. Uit de dikste bewolking valt af en toe ook wat lichte regen of motregen. Afkoelen doet het nauwelijks; veel kouder dan 6 graden wordt het vannacht niet. Morgen houdt bewolking de overhand, alleen in de kustgebieden breekt de zon af en toe door. Uit dikke bewolking valt af en toe ook een spat regen. Het wordt 10 of 11 graden en het waait stevig. In het noordelijk kustgebied komt een harde wind te staan.

Weersvoorspelling Collingwood voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken-17° Veel zon, enkele wolken-14° Opklaringen, ook wolken-16° Enkele opklaringen, vaak ook wolken-20°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
NNO 3 bft
NNO 2 bft
NNO 2 bft
OZO 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt maar zo goed als droog in Collingwood. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot -14 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer -20 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Sneeuw in Collingwood?

Valt er sneeuw in Collingwood? Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot sneeuwhoogten, piste-informatie en de actuele weerssituatie. Voor meer gedetailleerde weersinformatie voor de komende uren en 14 dagen vooruit klik je op de links of tabs.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:40 uur. Dat is 15 minuten langer dan vorige week.
07:44 uur zon op
17:24 uur zon onder