Het weer nu in Val Di Sole

Nu:
Opklaringen, ook wolken
17 januari 0:00 uur
-8°
0 mm
Vochtigheid 66%
NNO 1 bft
Zicht 14.1 km

Weerbericht korte termijn Val Di Sole


Het is bewolkt en een gebied met sneeuwval trekt momenteel oostwaarts. Vrijwel overal in het land valt 2 centimeter, lokaal is een centimeter of 4 mogelijk. Aan het eind van de avond begint het westen te dooien. Vannacht trekken vanaf de Noordzee een aantal regenbuien het land op, in het oosten kan dit nog tot de ochtend sneeuw zijn. Lokaal kan het verraderlijk glad worden door bevriezing van natte weggedeelten. Morgenochtend valt er in de oosthoek nog een laatste vlok, elders treed al snel de dooi in. Tijdens de middag is het op de meeste plekken droog bij 3 tot 6 graden.

Weersvoorspelling Val Di Sole voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Enkele opklaringen, vaak ook wolken-9° Geregeld zon, ook wolken-6° Geregeld zon, ook wolken-2° Geheel bewolkt-4° Opklaringen, ook wolken-6° Veel zon, ook sluierwolken-4° Veel zon, enkele wolken Helder met sluierwolken-4°
0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm 0 mm
N 1 bft
N 1 bft
W 1 bft
NNW 1 bft
NNW 1 bft
NNW 1 bft
NNW 1 bft
NNW 1 bft
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Sneeuw in Val Di Sole?

Valt er sneeuw in Val Di Sole? Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot sneeuwhoogten, piste-informatie en de actuele weerssituatie. Voor meer gedetailleerde weersinformatie voor de komende uren en 14 dagen vooruit klik je op de links of tabs.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:03 uur. Dat is 12 minuten langer dan vorige week.
07:55 uur zon op
16:58 uur zon onder