Het weer nu in Mautern

Nu:
Veel wolken en wat zon
15 mei 7:00 uur
0 mm
Vochtigheid 92%
O 1 bft
Zicht 9.4 km

Weerbericht korte termijn Mautern


Vanmorgen is het eerst vrijwel overal droog. Zelfs de zon weet nog af en toe door te breken. In het noordoosten komen geleidelijk enkele buien tot ontwikkeling en ook van het zuiden uit volgt buiige regen. Lokaal komt het ook even tot onweer. De temperatuur loopt vandaag bij niet al te veel wind op naar een graad of 15. Vanavond neemt de buiigheid af, toch kan vannacht nog wel een enkele bui vallen. Het koelt af naar 8 of 9 graden. Morgen volgen opnieuw enkele buien. Ook dan kan het lokaal tot onweer komen. Tussendoor breekt even de zon door en wordt het opnieuw een graad of 15.

Weersvoorspelling Mautern voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Bewolkt met wat regen10° Onweersbuien, soms zon12° Zon en kans op een buitje Bewolkt met wat regen
2 mm
5 mm
0.5 mm
1 mm
N 1 bft
N 1 bft
ONO 1 bft
WNW 1 bft
Het wordt morgen bewolkt maar zo goed als droog in Mautern. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 12 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 9 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Sneeuw in Mautern?

Valt er sneeuw in Mautern? Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot sneeuwhoogten, piste-informatie en de actuele weerssituatie. Voor meer gedetailleerde weersinformatie voor de komende uren en 14 dagen vooruit klik je op de links of tabs.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:07 uur. Dat is 19 minuten langer dan vorige week.
05:24 uur zon op
20:31 uur zon onder