Het weer nu in Penk

Nu:
Veel zon, enkele wolken
17 mei 17:00 uur
12°
0 mm
Vochtigheid 61%
Z 1 bft
Zicht 12.0 km

Weerbericht korte termijn Penk


Vanuit het westen wordt het op steeds meer plaatsen droog. Daarbij wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af. Vannacht krijgt de zuidelijke helft met nieuwe buien te maken. In het noorden blijft het zo goed als droog. Het koelt af naar 6 tot 8 graden. Morgen ontstaan opnieuw enkele buien, de meeste in de oostelijke helft. Daarbij is kans op onweer en hagel. In het westen blijft het vaker droog met meer ruimte voor de zon. Met circa 15 graden blijft het vrij fris voor de tijd van het jaar.

Weersvoorspelling Penk voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Enkele onweersbui, ook zon12° Zon, maar ook een enkele bui Brede opklaringen Geregeld zon, ook wolken10°
1 mm
0.6 mm
0 mm
0.1 mm
ZO 1 bft
Z 1 bft
WNW 1 bft
ZW 1 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Penk, met vanmiddag nog wel kans op onweer en vanavond kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 2 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 10 °C.

Sneeuw in Penk?

Valt er sneeuw in Penk? Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot sneeuwhoogten, piste-informatie en de actuele weerssituatie. Voor meer gedetailleerde weersinformatie voor de komende uren en 14 dagen vooruit klik je op de links of tabs.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:07 uur. Dat is 17 minuten langer dan vorige week.
05:30 uur zon op
20:37 uur zon onder