Het weer nu in Aigle

Nu:
Mix van wat regen en sneeuw
27 januari 19:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 92%
ZZW 2 bft
Zicht 0.1 km

Weerbericht korte termijn Aigle


Vanavond trekken de laatste buitjes het land uit. In het noorden komen enkele opklaringen voor en koelt het vannacht af tot iets boven nul. In het zuiden is de bewolking alweer toegenomen en volgt later in de nacht regen. Daar is het niet kouder dan 3 tot 5 graden. Morgen regent het flink door, in het uiterste noordoosten kan wat natte sneeuw vallen bij grote temperatuurverschillen tussen noord en zuid. Het wordt 2 of 3 graden in Groningen tot 11 in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige oostelijke wind.

Weersvoorspelling Aigle voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd regen Grijs en enige tijd regen Grijs en forse regenval Grijs en forse regenval
8 mm
6 mm
11 mm
14 mm
ZW 2 bft
ZZW 3 bft
ZW 4 bft
ZZW 4 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Aigle, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 3 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 8 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Sneeuw in Aigle?

Valt er sneeuw in Aigle? Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot sneeuwhoogten, piste-informatie en de actuele weerssituatie. Voor meer gedetailleerde weersinformatie voor de komende uren en 14 dagen vooruit klik je op de links of tabs.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 09:29 uur. Dat is 18 minuten langer dan vorige week.
08:01 uur zon op
17:30 uur zon onder