Het weer nu in Hamilton

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
07 december 17:00 uur
22°
0 mm
Vochtigheid 84%
ZZW 3 bft
Zicht 10.7 km

Weerbericht korte termijn Hamilton


Vanavond gaat het op steeds meer plaatsen regenen. Alleen in Groningen blijft het tot middernacht droog, maar daar kan vannacht dan weer enige tijd wat natte sneeuw vallen. Later vannacht wordt het van zuidwesten uit droog en er volgen ook enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar 1 graad in Groningen tot 5 graden langs de Zeeuwse kust. Vooral aan zee waait het flink. Eerst uit het zuidoosten, later uit het zuidwesten. Morgen blijft het op de meeste plaatsen droog. De zon breekt geregeld door en het wordt 6 of 7 graden. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6.

Weersvoorspelling Hamilton voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken22° Mix van regen, sneeuw en soms hagel22° Veel regen of natte sneeuw, ook hagel22° Forse buien met regen, sneeuw en hagel22°
0 mm
1 mm
4 mm
3 mm
ZZW 4 bft
Z 4 bft
ZZW 4 bft
ZZW 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Hamilton, met vanavond en vannacht nog wel regen en hagel. Het koelt af tot 22 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op regen en hagel en is de temperatuur ongeveer 22 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Hamilton

Het weer in Hamilton wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:06 uur. Dat is 5 minuten korter dan vorige week.
07:07 uur zon op
17:13 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
7
8
Fietsweer
5
6
Golfweer
5
8
Visweer
7
8
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Hamilton op je site plaatsen!
Bekijk de widgets