Het weer nu in Pipa

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
07 december 18:00 uur
27°
0 mm
Vochtigheid 77%
OZO 3 bft
Zicht 12.9 km

Weerbericht korte termijn Pipa


Vanavond gaat het op steeds meer plaatsen regenen. Alleen in Groningen blijft het tot middernacht droog, maar daar kan vannacht dan weer enige tijd wat natte sneeuw vallen. Later vannacht wordt het van zuidwesten uit droog en er volgen ook enkele opklaringen. De temperatuur daalt naar 1 graad in Groningen tot 5 graden langs de Zeeuwse kust. Vooral aan zee waait het flink. Eerst uit het zuidoosten, later uit het zuidwesten. Morgen blijft het op de meeste plaatsen droog. De zon breekt geregeld door en het wordt 6 of 7 graden. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6.

Weersvoorspelling Pipa voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken31° Opklaringen, maar ook een enkele bui26° Opklaringen, maar ook een enkele bui25° Zon, maar ook een enkele bui31°
0.1 mm
0.6 mm
2 mm
0.7 mm
OZO 3 bft
OZO 3 bft
O 3 bft
O 3 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Pipa, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 25 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en is de temperatuur ongeveer 31 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Pipa

Het weer in Pipa wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:27 uur. Dat is 1 minuten langer dan vorige week.
04:59 uur zon op
17:26 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
9
9
Fietsweer
7
8
Golfweer
9
9
Visweer
8
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Pipa op je site plaatsen!
Bekijk de widgets