Het weer nu in Road Town

Nu:
Helder weer
18 mei 4:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 82%
O 3 bft
Zicht 11.4 km

Weerbericht korte termijn Road Town


Er is een mix van zon, wolken en buien. In de kustgebieden blijft het vanmiddag zo goed als droog. De buien zijn voor het binnenland en vooral in het oosten is kans op hagel en een klap onweer. Er waait een matige westenwind en het wordt een graad of 15. Op de Waddeneilanden wordt het 12 of 13 graden. Ook morgen komen vooral landinwaarts enkele soms pittige buien tot ontwikkeling en breekt tussen de buien de zon geregeld door. Ook dan wordt het 15 graden.

Weersvoorspelling Road Town voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Helder met sluierwolken25° Zon en kans op een buitje29° Zon en kans op een buitje30° Opklaringen en kans op een buitje25°
0.2 mm
0.3 mm
0.2 mm
0.5 mm
O 3 bft
OZO 3 bft
OZO 3 bft
OZO 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Road Town, met morgenochtend en morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 30 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 25 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Road Town

Het weer in Road Town wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:03 uur. Dat is 6 minuten langer dan vorige week.
05:43 uur zon op
18:46 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
9
7
Fietsweer
8
8
Golfweer
10
9
Visweer
9
9
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Road Town op je site plaatsen!
Bekijk de widgets