Het weer nu in Bobo-Dioulasso

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
18 mei 23:00 uur
28°
0 mm
Vochtigheid 71%
ZZW 3 bft
Zicht 10.0 km

Weerbericht korte termijn Bobo-Dioulasso


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Bobo-Dioulasso voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen en kans op een buitje27° Enkele onweersbui, ook opklaringen25° Veel zon, ook sluierwolken30° Veel zon, ook sluierwolken35°
0.2 mm
0.4 mm
0 mm
0.1 mm
ZZW 3 bft
Z 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
Het blijft vanavond helder en de kans op neerslag neemt toe in Bobo-Dioulasso, met vanavond kans op een regenbui en vannacht kans op een onweersbui. Het koelt af tot 25 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 35 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Bobo-Dioulasso

Het weer in Bobo-Dioulasso wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:39 uur. Dat is 2 minuten langer dan vorige week.
05:54 uur zon op
18:33 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
4
7
Fietsweer
3
7
Golfweer
6
9
Visweer
5
9
Wandelweer
5
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bobo-Dioulasso op je site plaatsen!
Bekijk de widgets