Het weer nu in Ouagadougou

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
19 mei 0:00 uur
31°
0 mm
Vochtigheid 55%
ZZW 3 bft
Zicht 10.3 km

Weerbericht korte termijn Ouagadougou


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Ouagadougou voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Helder met sluierwolken30° Opklaringen en kans op een buitje29° Veel zon, ook sluierwolken33° Veel zon, ook sluierwolken38°
0 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm
O 4 bft
ZZW 3 bft
ZW 3 bft
ZW 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Ouagadougou, met vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 29 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 38 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Ouagadougou

Het weer in Ouagadougou wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:43 uur. Dat is 4 minuten langer dan vorige week.
05:41 uur zon op
18:24 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
8
8
Fietsweer
7
7
Golfweer
10
10
Visweer
10
10
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Ouagadougou op je site plaatsen!
Bekijk de widgets