Het weer nu in Roseau

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
25 juli 21:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 93%
OZO 2 bft
Zicht 17.3 km

Weerbericht korte termijn Roseau


Wolkenvelden en enkele opklaringen wisselen elkaar af, in de kustprovincies en slechts lokaal in het binnenland is nog een enkele bui mogelijk. Tijdens opklaringen kan er wat mist of nevel ontstaan en het koelt af naar 16 graden. De ochtend start in het binnenland zonnig, maar in de kust provincies komen al enkele buien voor. In de middag trekken enkele felle (onweers)buien over het land. Tussen de buien door is er ook ruimte voor de zon en de temperatuur loopt op naar 20 tot 24 graden. De dagen daarna houdt het wisselvallige zomerweer aan.

Weersvoorspelling Roseau voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Sluierwolken, ook opklaringen27° Sluierwolken, ook opklaringen26° Bewolkt met wat motregen28° Veel zon, ook sluierwolken29°
0.1 mm
0.2 mm
0.3 mm
0 mm
O 2 bft
ONO 3 bft
ONO 3 bft
O 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Roseau. Vannacht koelt het af tot 26 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 29 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Roseau

Het weer in Roseau wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:52 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
05:46 uur zon op
18:38 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
9
10
Fietsweer
8
9
Golfweer
10
9
Visweer
10
8
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Roseau op je site plaatsen!
Bekijk de widgets