Het weer nu in Basco

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
27 oktober 23:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 90%
ZZO 2 bft
Zicht 9.1 km

Weerbericht korte termijn Basco


Een gebied met regen trekt vanmiddag en vanavond van zuidwest naar noordoost over het land. In Groningen valt de eerste regen aan het begin van de avond. Het is zo'n 12 graden en er waait een matige tot krachtige zuidwestenwind, aan zee is de wind soms stormachtig. Vannacht valt vooral aan zee nog een bui. De minima liggen rond 9 graden. Morgen is er eerst soms zon. Vooral in de kustgebieden kunnen buien vallen. In de loop van de dag trekken de buien landinwaarts. Er is kans op hagel, onweer en windstoten. De maxima liggen rond 12 graden.

Weersvoorspelling Basco voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, maar ook een enkele bui26° Zware buien mogelijk, ook een opklaring24° Wolkbreuk mogelijk30° Veel zon, ook sluierwolken31°
2 mm
7 mm
10 mm
0.1 mm
OZO 3 bft
ZZO 2 bft
O 2 bft
O 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Basco, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 24 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Basco

Het weer in Basco wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:28 uur. Dat is 8 minuten korter dan vorige week.
05:52 uur zon op
17:20 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
8
5
Fietsweer
6
4
Golfweer
8
2
Visweer
9
7
Wandelweer
8
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Basco op je site plaatsen!
Bekijk de widgets