Het weer nu in Cagayan de Oro

Nu:
Geheel bewolkt
27 oktober 22:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 88%
Z 2 bft
Zicht 9.7 km

Weerbericht korte termijn Cagayan de Oro


Een gebied met regen trekt vanmiddag en vanavond van zuidwest naar noordoost over het land. In Groningen valt de eerste regen aan het begin van de avond. Het is zo'n 12 graden en er waait een matige tot krachtige zuidwestenwind, aan zee is de wind soms stormachtig. Vannacht wordt het grotendeels droog. De minima liggen rond 9 graden. Morgen is er eerst soms zon. Vooral in de kustgebieden kunnen buien vallen. In de loop van de dag trekken de buien landinwaarts. Er is kans op hagel, onweer en windstoten. De maxima liggen rond 12 graden.

Weersvoorspelling Cagayan de Oro voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Bewolkt en kans op onweersbuien24° Bewolkt en kans op onweersbuien23° Onweersbuien, soms zon30° Bewolkt en kans op onweersbuien30°
4 mm
3 mm
8 mm
6 mm
ZZO 2 bft
ZZO 1 bft
N 1 bft
N 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Cagayan de Oro, met vanavond en vannacht kans op onweer. Het koelt af tot 23 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cagayan de Oro

Het weer in Cagayan de Oro wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:51 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
05:30 uur zon op
17:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
2
4
Fietsweer
1
3
Golfweer
1
2
Visweer
3
4
Wandelweer
1
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cagayan de Oro op je site plaatsen!
Bekijk de widgets