Het weer nu in Cebu City

Nu:
Bewolkt met wat motregen
31 oktober 0:00 uur
26°
0.1 mm
Vochtigheid 86%
NNW 2 bft
Zicht 10.1 km

Weerbericht korte termijn Cebu City


Bewolking overheerst en vooral in de noordelijke helft van het land valt nog regen of motregen. In de nacht blijft het ook daar op steeds meer plaatsen droog. Vanavond is het nog een graad of 14. In de nacht daalt naar 13 tot 11 graden. Morgen breekt de zon enige tijd mooi door en blijft het tot de avond droog. Het wordt 15 of 16 graden. Aan het einde van de middag gaat het in het westen regenen. In de avond krijgt ook de rest van het land met regen te maken. De wind waait uit het zuid- tot zuidwest en is boven land meest matig. Aan zee waait het iets harder.

Weersvoorspelling Cebu City voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Onweersbuien, soms opklaringen26° Sluierwolken, ook opklaringen26° Zon en kans op een buitje29° Veel zon, ook sluierwolken30°
9 mm
0 mm
0.1 mm
0.1 mm
N 3 bft
NNO 3 bft
NO 3 bft
NNW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Cebu City, met vanavond kans op onweer. Vannacht koelt het af tot 26 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Cebu City

Het weer in Cebu City wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:46 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
05:35 uur zon op
17:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
8
2
Fietsweer
8
2
Golfweer
10
4
Visweer
10
4
Wandelweer
9
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Cebu City op je site plaatsen!
Bekijk de widgets