Het weer nu in Legaspi

Nu:
Geheel bewolkt
27 oktober 6:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 92%
ZW 1 bft
Zicht 8.7 km

Weerbericht korte termijn Legaspi


Vanavond zijn er enkele buien actief. Niet alleen in de kustgebieden, maar ook landinwaarts. Tussendoor is het ook droog met een enkele opklaring. Vannacht neemt het aantal buien wat af. De temperatuur daalt dan naar 8 of 9 graden. Morgen valt in het noorden nog lokaal een bui, verder breekt af en toe de zon door en pas in de namiddag bereikt een volgende regenzone het zuidwesten van het land. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6 en trekt in de avond nog iets aan. Het wordt in de middag een graad of 12.

Weersvoorspelling Legaspi voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken29° Veel zon, ook sluierwolken29° Bewolkt en kans op een onweersbui25° Bewolkt en kans op een onweersbui25°
0 mm
0.1 mm
0.6 mm
0.7 mm
ZZO 2 bft
O 2 bft
ZO 2 bft
ZZO 2 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Legaspi, met vannacht nog wel kans op onweer. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 29 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 25 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Legaspi

Het weer in Legaspi wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:42 uur. Dat is 6 minuten korter dan vorige week.
05:36 uur zon op
17:18 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
4
9
Fietsweer
2
7
Golfweer
3
9
Visweer
5
9
Wandelweer
4
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Legaspi op je site plaatsen!
Bekijk de widgets