Het weer nu in Manilla

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
31 oktober 13:00 uur
32°
0 mm
Vochtigheid 55%
NO 4 bft
Zicht 21.9 km

Weerbericht korte termijn Manilla


Het miezerweer trekt naar het noorden weg en vanuit het zuiden klaart het op. De zuidenwind is zwak of matig en het is erg zacht. Overdag zijn er zonnige perioden en loopt de temperatuur op naar 15 tot 17 graden. De zuidenwind neemt toe tot matig of vrij krachtig. Later in de middag gaat het in Zeeland regenen en in de avond volgt de rest van het land. Daarbij trekt de zuiden- tot zuidwestenwind langs de kust aan tot kracht 6, mogelijk 7. Zondag heeft de zon het moeilijk en regent het af en toe. Toch is het nog erg zacht met maxima van 15 tot 17 graden.

Weersvoorspelling Manilla voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
Veel zon, ook sluierwolken32° Sluierwolken, ook opklaringen28° Sluierwolken, ook opklaringen26° Grijs en forse regenval25°
0 mm 0 mm 0 mm
32 mm
ONO 4 bft
ONO 3 bft
NNW 3 bft
NNW 6 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Manilla. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 32 °C en is de wind matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 26 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Manilla

Het weer in Manilla wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:37 uur. Dat is 5 minuten korter dan vorige week.
05:51 uur zon op
17:28 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
4
3
Fietsweer
2
2
Golfweer
2
3
Visweer
7
5
Wandelweer
5
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Manilla op je site plaatsen!
Bekijk de widgets