Het weer nu in Puerto Princesa City

Nu:
Geheel bewolkt
27 oktober 22:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 88%
ZZW 3 bft
Zicht 9.7 km

Weerbericht korte termijn Puerto Princesa City


Een gebied met regen trekt vanmiddag en vanavond van zuidwest naar noordoost over het land. In Groningen valt de eerste regen aan het begin van de avond. Het is zo'n 12 graden en er waait een matige tot krachtige zuidwestenwind, aan zee is de wind soms stormachtig. Vannacht wordt het grotendeels droog. De minima liggen rond 9 graden. Morgen is er eerst soms zon. Vooral in de kustgebieden kunnen buien vallen. In de loop van de dag trekken de buien landinwaarts. Er is kans op hagel, onweer en windstoten. De maxima liggen rond 12 graden.

Weersvoorspelling Puerto Princesa City voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Opklaringen, maar ook een enkele bui26° Bewolkt met wat motregen25° Veel zon, ook sluierwolken29° Veel wolken en wat zon31°
0.9 mm
0.2 mm
0 mm 0 mm
ZW 4 bft
ZZW 3 bft
Z 2 bft
ZZO 2 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Puerto Princesa City, met vanavond en vannacht nog wel kans op een regenbui. Het koelt af tot 25 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Puerto Princesa City

Het weer in Puerto Princesa City wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:49 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
05:54 uur zon op
17:43 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
9
5
Fietsweer
8
3
Golfweer
10
5
Visweer
10
3
Wandelweer
9
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Puerto Princesa City op je site plaatsen!
Bekijk de widgets