Het weer nu in Roxas City

Nu:
Geheel bewolkt
31 oktober 1:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 88%
NO 2 bft
Zicht 9.7 km

Weerbericht korte termijn Roxas City


Vanavond is het nog miezerig, vannacht wordt het vanuit het zuiden vrijwel droog. Ook draait de wind naar zuid en neemt hij wat af. De temperatuur komt niet onder de 10 graden. Morgen overdag zijn er zonnige perioden en loopt de temperatuur op naar 15 tot 17 graden. De zuidenwind neemt weer toe tot matig of vrij krachtig. Later in de middag gaat het in Zeeland regenen en in de avond volgt de rest van het land. Daarbij trekt de zuiden- tot zuidwestenwind langs de kust aan tot kracht 6, mogelijk 7.

Weersvoorspelling Roxas City voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Sluierwolken, ook opklaringen26° Zon en kans op een buitje30° Veel zon, ook sluierwolken30° Sluierwolken, ook opklaringen26°
0 mm
0.4 mm
0.2 mm
0.1 mm
NNO 2 bft
NNO 3 bft
NNW 3 bft
WNW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar het wordt geleidelijk droger in Roxas City, met vanavond kans op onweer. Vannacht koelt het af tot 26 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Roxas City

Het weer in Roxas City wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:43 uur. Dat is 5 minuten korter dan vorige week.
05:41 uur zon op
17:24 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
4
Fietsweer
2
3
Golfweer
3
4
Visweer
5
6
Wandelweer
4
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Roxas City op je site plaatsen!
Bekijk de widgets