Het weer nu in Rikitea

Nu:
Geheel bewolkt
06 december 3:00 uur
24°
0 mm
Vochtigheid 78%
O 2 bft
Zicht 12.4 km

Weerbericht korte termijn Rikitea


De bewolking overheerst en het is fris met temperaturen tussen 3 en 5 graden. Daarbij staat een matige tot vrij krachtige zuidenwind. Tegen de avond bereikt een neerslaggebied het westen en die zone breidt zich gedurende avond oostwaarts uit. Eerst valt enige tijd regen, maar m.u.v. de kustgebieden gaat de regen al snel over in (natte) sneeuw. In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje van 1-3 cm vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten. Morgen schijnt af en toe de zon en wordt het een graad of 5.

Weersvoorspelling Rikitea voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Bewolkt met wat motregen24° Zon en kans op een buitje24° Veel zon, enkele wolken25° Opklaringen en kans op een buitje25°
0.2 mm
0.3 mm
0 mm
0.3 mm
O 2 bft
O 2 bft
ZO 2 bft
ZO 3 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Rikitea, met vannacht en morgenochtend nog wel kans op motregen. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 25 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 24 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Rikitea

Het weer in Rikitea wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:30 uur. Dat is 4 minuten langer dan vorige week.
05:06 uur zon op
18:36 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
8
9
Fietsweer
6
8
Golfweer
7
9
Visweer
9
7
Wandelweer
9
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Rikitea op je site plaatsen!
Bekijk de widgets