Het weer nu in P’asanauri

Nu:
Opklaringen, ook wolken
16 augustus 0:00 uur
10°
0 mm
Vochtigheid 91%
NO 1 bft
Zicht 8.9 km

Weerbericht korte termijn P’asanauri


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook wat wolkenvelden aanwezig. Lokaal komt in eerste instantie nog een enkele regen- of onweersbui voor. Geleidelijk klaart het op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit noordoostelijke richting. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen zijn er zonnige perioden en ontstaan in de loop van de dag stapelwolken. Bij een matige zuidoostenwind wordt het met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling P’asanauri voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Opklaringen, ook wolken10° Geregeld zon, ook wolken15° Geregeld zon, ook wolken18° Nevelig, maar ook zon13° Bewolkt met wat motregen11° Geregeld zon, ook wolken15° Zon, maar ook een enkele bui17° Zon, maar ook een enkele bui12°
0 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm
0.2 mm
0.2 mm
1 mm
2 mm
ONO 1 bft
OZO 2 bft
OZO 2 bft
OZO 2 bft
NNO 1 bft
Z 2 bft
ZO 2 bft
ZO 2 bft
Het blijft vanavond helder en zo goed als droog in P’asanauri. Vannacht koelt het af tot 10 °C en is de wind zeer zwak, windkracht 1. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 18 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in P’asanauri

Het weer in P’asanauri wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 13:53 uur. Dat is 18 minuten korter dan vorige week.
06:09 uur zon op
20:02 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
6
8
Fietsweer
6
8
Golfweer
8
10
Visweer
9
9
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van P’asanauri op je site plaatsen!
Bekijk de widgets