Het weer nu in Akim Oda

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
02 augustus 8:00 uur
25°
0 mm
Vochtigheid 91%
ZW 2 bft
Zicht 19.8 km

Weerbericht korte termijn Akim Oda


Vandaag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af. Op veruit de meeste plaatsen is het droog, maar in het zuidoosten is kans op wat regen of een bui. Ook in het noordoosten valt lokaal een bui. Het wordt 18 tot 20 graden bij een matige noordwestelijke wind. Vannacht komen brede opklaringen voor en hier en daar ontstaat nevel en mist. De minima liggen tussen 8 en 11 graden. Morgen een mix van zon, wolken en in het zuidoosten een aantal buien met kans op onweer. Bij weinig wind wordt het 19 tot 21 graden.

Weersvoorspelling Akim Oda voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Veel zon, ook sluierwolken29° Veel zon, ook sluierwolken34° Opklaringen en kans op een buitje24° Sluierwolken, ook opklaringen22°
0 mm 0 mm
0.2 mm
0 mm
WZW 1 bft
Z 2 bft
Z 2 bft
ZZW 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Akim Oda, met vanavond kans op een regenbui. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 34 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Vannacht is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 22 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Akim Oda

Het weer in Akim Oda wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:22 uur. Dat is 1 minuten korter dan vorige week.
05:59 uur zon op
18:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
3
9
Fietsweer
3
8
Golfweer
3
9
Visweer
5
10
Wandelweer
4
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Akim Oda op je site plaatsen!
Bekijk de widgets