Het weer nu in Tegucigalpa

Nu:
Geheel bewolkt
26 mei 21:00 uur
21°
0 mm
Vochtigheid 92%
Z 1 bft
Zicht 8.7 km

Weerbericht korte termijn Tegucigalpa


Na de regen klaart het soms op en daalt de temperatuur nog naar 10 tot 13 graden. Vroeg in de ochtend is in Limburg nog wat regen mogelijk, maar al snel wordt het net als op andere plaatsen droog. Wolkenvelden bepalen meestal het weerbeeld. Soms komt de zon tevoorschijn. Een enkele bui is in het noordoosten van het land niet geheel uit te sluiten. Met 15 tot 19 graden en een stevige noordwestenwind is het fris. Zaterdag is het nog een graadje kouder, verder verandert er weinig.

Weersvoorspelling Tegucigalpa voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd regen21° Opklaringen, maar ook een enkele bui18° Geregeld zon, ook wolken25° Enkele onweersbui, ook zon27°
5 mm
1 mm
0.1 mm
0.7 mm
Z 2 bft
ZZO 1 bft
NNO 2 bft
NNO 3 bft
Het wordt morgen bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Tegucigalpa, met vannacht nog wel regen en morgenmiddag kans op een onweersbui. De temperatuur stijgt tot 27 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 21 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Tegucigalpa

Het weer in Tegucigalpa wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 12:52 uur. Dat is 3 minuten langer dan vorige week.
05:20 uur zon op
18:12 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
7
Fietsweer
3
7
Golfweer
4
8
Visweer
5
9
Wandelweer
5
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Tegucigalpa op je site plaatsen!
Bekijk de widgets