Het weer nu in Zaxu

Nu:
Geheel bewolkt
24 januari 0:00 uur
0 mm
Vochtigheid 51%
O 2 bft
Zicht 22.0 km

Weerbericht korte termijn Zaxu


Het is bewolkt, maar geleidelijk komen hier enkele opklaringen in. In deze opklaringen vormt nevel en mist waardoor vannacht verspreid over het land het zicht slecht is. De temperatuur komt hierbij uit op 1 graad langs de kust tot -2 in Limburg. Er staat amper wind. Overdag trekt deze wind ook niet aan waardoor de mist maar lastig oplost. De temperatuur komt morgenmiddag in de mist uit op zo'n 3 graden, daarbuiten loopt het kwik op naar 6 graden. In de nacht naar dinsdag is er weer kans op vorst.

Weersvoorspelling Zaxu voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Bewolkt met wat motregen Bewolkt met wat motregen Zon, maar ook een enkele bui Bewolkt met wat motregen Bewolkt met wat regen Geregeld zon, ook wolken Geregeld zon, ook wolken10° Opklaringen, ook wolken
0.3 mm
0.5 mm
2 mm
0.3 mm
1 mm
0 mm
0.2 mm
0.1 mm
O 2 bft
OZO 3 bft
O 3 bft
O 2 bft
ONO 2 bft
ONO 1 bft
ZO 1 bft
ONO 1 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Zaxu, met vannacht nog wel kans op motregen. Het koelt af tot 4 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 6 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Zaxu

Het weer in Zaxu wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 10:06 uur. Dat is 12 minuten langer dan vorige week.
07:18 uur zon op
17:24 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
3
Fietsweer
7
6
Golfweer
10
9
Visweer
8
8
Wandelweer
9
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Zaxu op je site plaatsen!
Bekijk de widgets