Het weer nu in Abidjan

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
26 oktober 21:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 87%
ZZW 3 bft
Zicht 10.0 km

Weerbericht korte termijn Abidjan


Vanavond zijn er enkele buien actief. Niet alleen in de kustgebieden, maar ook landinwaarts. Tussendoor is het ook droog met een enkele opklaring. Vannacht neemt het aantal buien wat af. De temperatuur daalt dan naar 8 of 9 graden. Morgen valt in het noorden nog lokaal een bui, verder breekt af en toe de zon door en pas in de namiddag bereikt een volgende regenzone het zuidwesten van het land. De zuidenwind waait matig tot krachtig, kracht 4 tot 6 en trekt in de avond nog iets aan. Het wordt in de middag een graad of 12.

Weersvoorspelling Abidjan voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Onweersbuien, soms opklaringen26° Onweersbuien, soms opklaringen25° Onweersbuien, soms zon30° Veel zon, enkele wolken30°
6 mm
10 mm
6 mm
0 mm
ZW 3 bft
ZW 3 bft
ZZW 3 bft
ZZW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Abidjan, met vanavond en vannacht nog wel kans op onweer. Het koelt af tot 25 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op onweer en loopt de temperatuur op tot ongeveer 30 °C morgenmiddag.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Abidjan

Het weer in Abidjan wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:57 uur. Dat is 2 minuten korter dan vorige week.
06:01 uur zon op
17:58 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
5
4
Fietsweer
2
3
Golfweer
3
6
Visweer
3
3
Wandelweer
4
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Abidjan op je site plaatsen!
Bekijk de widgets