Het weer nu in Atıraw

Nu:
Geregeld zon, ook wolken
02 juli 8:00 uur
22°
0 mm
Vochtigheid 70%
Z 3 bft
Zicht 17.9 km

Weerbericht korte termijn Atıraw


Een heldere nacht gaat over in een vrij zonnige ochtend met hooguit wat dunne wolkensluiers. Vanmiddag komen ook stapelwolken tot ontwikkeling die de zon wat meer in de weg kunnen zitten. Het blijft wel droog. Bij een matige zuidwestenwind wordt het 21 graden aan zee tot 25 of 26 graden in het oosten en zuidoosten. Zondag draait de wind naar het westen en de maximumtemperatuur valt een fractie lager uit. Ook neemt de kans op buien iets toe, maar lange droge perioden overheersen in het weerbeeld.

Weersvoorspelling Atıraw voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Geregeld zon, ook wolken24° Geregeld zon, ook wolken24° Zon, maar ook een enkele bui21° Opklaringen en kans op een buitje14°
0 mm 0 mm
0.6 mm
0.1 mm
Z 4 bft
ZZW 4 bft
WNW 4 bft
WZW 2 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Atıraw, met vanavond kans op een regenbui. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 24 °C en is de wind matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 14 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Atıraw

Het weer in Atıraw wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:50 uur. Dat is 4 minuten korter dan vorige week.
05:41 uur zon op
21:31 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
5
8
Fietsweer
5
6
Golfweer
5
8
Visweer
9
9
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Atıraw op je site plaatsen!
Bekijk de widgets