Het weer nu in Dzjalal-Abad

Nu:
Enkele opklaringen, vaak ook wolken
19 mei 4:00 uur
16°
0 mm
Vochtigheid 73%
NNO 2 bft
Zicht 15.8 km

Weerbericht korte termijn Dzjalal-Abad


Eerst is het droog en de nacht verloopt aan de warme kant met 15 graden als laagste waarde. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind. Later vannacht arriveren vanuit het zuidwesten buien. Lokaal kan het flink plenzen en onweren. De buien trekken weg naar het noordoosten. In de loop van de dag ontstaan in het binnenland opnieuw felle buien. Daarbij is kans op onweer, hagel en (zware) windstoten. Het is broeierig met 23 graden aan zee en 30 graden langs de oostgrens. 's Avonds neemt de buiigheid af.

Weersvoorspelling Dzjalal-Abad voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
Bewolkt en kans op een onweersbui15° Zon en kans op een buitje23° Zon en kans op een buitje30° Enkele onweersbui, ook zon22°
0.5 mm
0.2 mm
0.3 mm
0.4 mm
N 2 bft
NNO 2 bft
ZW 1 bft
NNO 1 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Dzjalal-Abad, met vannacht nog wel kans op een onweersbui en morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 30 °C en de wind is zeer zwak, windkracht 1. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 22 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Dzjalal-Abad

Het weer in Dzjalal-Abad wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:34 uur. Dat is 14 minuten langer dan vorige week.
05:48 uur zon op
20:22 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
4
3
Fietsweer
4
1
Golfweer
4
1
Visweer
5
5
Wandelweer
5
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Dzjalal-Abad op je site plaatsen!
Bekijk de widgets