Het weer nu in Fort-de-France

Nu:
Sluierwolken, ook opklaringen
06 december 6:00 uur
26°
0 mm
Vochtigheid 76%
ONO 4 bft
Zicht 13.1 km

Weerbericht korte termijn Fort-de-France


De bewolking overheerst en eerst komt lokaal nog dichte mist voor, maar de mist gaat geleidelijk overal verdwijnen. Overdag is het verder droog met temperaturen tussen 3 en 5 graden. Tegen de avond bereikt een neerslaggebied het westen en die zone breidt zich gedurende avond oostwaarts uit. Eerst valt enige tijd regen, maar m.u.v. de kustgebieden gaat de regen al snel over in (natte) sneeuw. In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje van 1-3 cm vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten. Morgen schijnt af en toe de zon en wordt het een graad of 5.

Weersvoorspelling Fort-de-France voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Zon en kans op een buitje28° Zon en kans op een buitje28° Helder met sluierwolken26° Opklaringen, maar ook een enkele bui25°
0.5 mm
0.2 mm
0.1 mm
0.9 mm
ONO 4 bft
ONO 4 bft
ONO 4 bft
ONO 4 bft
Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft zo goed als droog in Fort-de-France. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 28 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 26 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Fort-de-France

Het weer in Fort-de-France wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:18 uur. Dat is 3 minuten korter dan vorige week.
06:16 uur zon op
17:34 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
8
10
Fietsweer
6
8
Golfweer
6
10
Visweer
7
7
Wandelweer
8
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Fort-de-France op je site plaatsen!
Bekijk de widgets