Het weer nu in Fort-de-France

Nu:
Bewolkt met wat motregen
30 oktober 12:00 uur
28°
0.1 mm
Vochtigheid 83%
O 4 bft
Zicht 11.0 km

Weerbericht korte termijn Fort-de-France


Bewolking overheerst en vooral in de noordelijke helft van het land valt nog regen of motregen. In de nacht blijft het ook daar op steeds meer plaatsen droog. Vanavond is het nog een graad of 14. In de nacht daalt naar 13 tot 11 graden. Morgen breekt de zon enige tijd mooi door en blijft het tot de avond droog. Het wordt 15 of 16 graden. Aan het einde van de middag gaat het in het westen regenen. In de avond krijgt ook de rest van het land met regen te maken. De wind waait uit het zuid- tot zuidwest en is boven land meest matig. Aan zee waait het iets harder.

Weersvoorspelling Fort-de-France voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Zware buien mogelijk28° Bewolkt met wat regen28° Sluierwolken, ook opklaringen27° Opklaringen, maar ook een enkele bui26°
3 mm
1 mm
0 mm
2 mm
O 4 bft
O 4 bft
O 4 bft
ONO 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Fort-de-France, met vanochtend en vanmiddag nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 28 °C en de wind is matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 26 °C.
Er zijn geen foto's gevonden voor deze locatie.

Het weer in Fort-de-France

Het weer in Fort-de-France wordt u aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 11:37 uur. Dat is 5 minuten korter dan vorige week.
05:59 uur zon op
17:36 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
6
5
Fietsweer
3
4
Golfweer
3
3
Visweer
8
9
Wandelweer
6
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Fort-de-France op je site plaatsen!
Bekijk de widgets