Het weer nu in Abbekerk

11 december 17:00 uur
0 mm
Vochtigheid 88%
ZZW 3 bft
Zicht 7.3 km

Weerbericht korte termijn Abbekerk


Vanuit het zuidwesten neemt de bewolking toe. Laat vanavond en vannacht vallen vanuit het zuidwesten verspreid buien. De temperatuur daalt naar 2 tot 4 graden. Morgen trekken de buien weg en is het voor langere tijd droog. De zon schijnt van tijd tot tijd en het kiwk loopt op naar zo'n 6 graden. In de namiddag neemt de bewolking toe en 's avonds valt vanuit het zuidwesten op steeds meer plaatsen regen. Ook vrijdag is het nat, 's nachts is in het noordoosten ook kans op natte sneeuw. Zaterdag waait het mogelijk stevig.

Weersvoorspelling Abbekerk voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
0.1 mm
0.5 mm
0.1 mm
0.1 mm
ZW 3 bft
ZZW 3 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Abbekerk, met vanavond en vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 5 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 5 °C.

Het weer in Abbekerk

Het weer in Abbekerk word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:45 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
08:40 uur zon op
16:25 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
4
3
Fietsweer
5
5
Golfweer
7
7
Visweer
4
6
Wandelweer
9
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Abbekerk op je site plaatsen!
Bekijk de widget