Het weer nu in Abbenbroek

Nu:
Bewolkt met wat motregen
23 mei 19:00 uur
14°
0.1 mm
Vochtigheid 92%
NW 3 bft
Zicht 12.2 km

Weerbericht korte termijn Abbenbroek


Er trekken enkele buien over het land, soms met veel regen en onweer. Van het zuidwesten uit wordt het echter op steeds meer plaatsen droog. Ondanks dat vannacht opklaringen over het land trekken, kan er ook nog wel een enkele bui vallen. Het koelt af naar 11 graden. Morgen is er best veel bewolking aanwezig en soms valt ook een bui. Tussendoor is het echter ook lange tijd droog met af en toe zon. De zuidwestenwind waait matig tot vrij krachtig en het wordt 17 of 18 graden.

Weersvoorspelling Abbenbroek voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Grijs en enige tijd regen14° Opklaringen en kans op een buitje11° Zon, maar ook een enkele bui13° Zon, maar ook een enkele bui17°
3 mm
0.3 mm
0.5 mm
0.8 mm
WZW 4 bft
ZW 4 bft
WZW 5 bft
WZW 5 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt en de kans op neerslag neemt af in Abbenbroek, met vanavond en vannacht nog wel regen. Het koelt af tot 11 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 16 °C morgenmiddag.

Het weer in Abbenbroek

Het weer in Abbenbroek wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:02 uur. Dat is 19 minuten langer dan vorige week.
05:39 uur zon op
21:41 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
6
5
Fietsweer
5
6
Golfweer
7
8
Visweer
8
9
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Abbenbroek op je site plaatsen!
Bekijk de widget