Het weer nu in Achterboerken

10 december 20:00 uur
0 mm
Vochtigheid 71%
Z 5 bft
Zicht 28.5 km

Weerbericht korte termijn Achterboerken


Een gebied met bewolking en regen trekt vanavond en vannacht van west naar oost over ons land. De temperatuur daalt naar 4 tot 6 graden en er waait een stevige zuidenwind. Morgenochtend trekt de regen langzaam via het oosten weg waarna de bewolking overheerst, maar soms schijnt ook de zon. Het wordt maximaal 8 graden bij een matige tot krachtige zuidwestenwind. De rest van de week blijft het wisselvallig weer met vooral vrijdag geruime tijd regen en mogelijk ook natte sneeuw. Zaterdag is er kans op veel wind.

Weersvoorspelling Achterboerken voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0.1 mm
3 mm
2 mm
0 mm
ZZW 5 bft
ZZW 6 bft
WZW 3 bft
ZZW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Achterboerken, met vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 6 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op motregen en loopt de temperatuur op tot ongeveer 8 °C morgenmiddag.

Het weer in Achterboerken

Het weer in Achterboerken word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:58 uur. Dat is 11 minuten korter dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:33 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
4
3
Fietsweer
7
6
Golfweer
9
8
Visweer
8
5
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Achterboerken op je site plaatsen!
Bekijk de widget