Het weer nu in Oldeboorn

12 december 11:00 uur
0 mm
Vochtigheid 89%
ZZW 3 bft
Zicht 29.4 km

Weerbericht korte termijn Oldeboorn


Het blijft op veel plaatsen tot in de avond droog. De zon schijnt eerst van tijd tot tijd. In de loop van de middag neemt de bewolking toe. Het wordt maximaal 7 graden bij een in kracht toenemende zuidelijke wind. Tegen en in de avond gaat het van het zuidwesten regenen. Vannacht is het in het hele land nat, in het noordoosten is natte sneeuw mogelijk. De minima liggen tussen de 1 en 5 graden. Morgen is het overwegend bewolkt en van tijd tot tijd regent het. De temperatuur stijgt in de middag naar 4 tot 7 graden.

Weersvoorspelling Oldeboorn voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
0 mm
0.8 mm
4 mm
2 mm
ZZO 4 bft
ZZO 5 bft
ZO 6 bft
ZZO 5 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Oldeboorn, met vanavond kans op motregen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 6 °C en is de wind matig, windkracht 4. Vannacht is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 2 °C.

Het weer in Oldeboorn

Het weer in Oldeboorn word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:42 uur. Dat is 9 minuten korter dan vorige week.
08:39 uur zon op
16:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
3
3
Fietsweer
4
4
Golfweer
2
4
Visweer
7
6
Wandelweer
4
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Oldeboorn op je site plaatsen!
Bekijk de widget