Het weer nu in Almere Stad

10 december 20:00 uur
0.2 mm
Vochtigheid 74%
Z 6 bft
Zicht 7.5 km

Weerbericht korte termijn Almere Stad


Een gebied met bewolking en regen trekt vanavond en vannacht van west naar oost over ons land. De temperatuur daalt naar 4 tot 6 graden en er waait een stevige zuidenwind. Morgenochtend trekt de regen langzaam via het oosten weg waarna de bewolking overheerst, maar soms schijnt ook de zon. Het wordt maximaal 8 graden bij een matige tot krachtige zuidwestenwind. De rest van de week blijft het wisselvallig weer met vooral vrijdag geruime tijd regen en mogelijk ook natte sneeuw. Zaterdag is er kans op veel wind.

Weersvoorspelling Almere Stad voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0 mm
4 mm
0.9 mm
0 mm
ZZW 5 bft
ZZW 5 bft
ZW 3 bft
ZZW 3 bft
Het blijft vanavond bewolkt maar zo goed als droog in Almere Stad, met vanavond en vannacht kans op motregen. Het koelt af tot 6 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 7 °C morgenmiddag.

Het weer in Almere Stad

Het weer in Almere Stad word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:51 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
08:36 uur zon op
16:27 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

wo do
BBQweer
5
3
Fietsweer
7
7
Golfweer
9
9
Visweer
8
6
Wandelweer
8
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Almere Stad op je site plaatsen!
Bekijk de widget