Het weer nu in Arum

14 december 20:00 uur
0 mm
Vochtigheid 71%
W 6 bft
Zicht 7.9 km

Weerbericht korte termijn Arum


Er zijn opklaringen en op veel plaatsen blijft het een paar uur droog. De temperatuur daalt naar 2 tot 5 graden. De wind is tijdelijk rustiger. In de nacht en vroege ochtend trekken een paar forse buien over het land. Er is kans op hagel en onweer. Het gaat ook weer krachtig tot stormachtig waaien uit het zuidwesten met vooral aan zee zware windstoten. Zondag neemt de wind geleidelijk af en verdwijnen ook de meeste buien. Het wordt een graad of 8. Later neemt in het noordwesten en op de Wadden de kans op buien weer toe.

Weersvoorspelling Arum voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0.6 mm
4 mm
3 mm
0.9 mm
W 6 bft
ZW 6 bft
WZW 6 bft
WZW 6 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt toe in Arum, met vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 5 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 8 °C morgenmiddag.

Het weer in Arum

Het weer in Arum word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:37 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
08:44 uur zon op
16:21 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
4
3
Fietsweer
6
5
Golfweer
6
8
Visweer
5
9
Wandelweer
8
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Arum op je site plaatsen!
Bekijk de widget