Het weer nu in Axel

09 december 13:00 uur
0.4 mm
Vochtigheid 84%
NNW 6 bft
Zicht 7.5 km

Weerbericht korte termijn Axel


Vanmiddag waait aan zee een stormachtige noordwestenwind. Vooral in het westelijk en zuidwestelijk kustgebied komen zware windstoten voor rond 95 km/uur. Verspreid vallen ook buien, soms pittig met onweer en windstoten. Uiteindelijk wordt het vanuit het noordwesten vaker droog, ook breekt de zon nu en dan door. Het wordt ongeveer 8 graden. Vannacht is het meest droog met opklaringen. Lokaal daalt het kwik tot dicht bij nul. Morgen start rustig, later is er meer wind en valt er 's avonds in het westen regen. 's Middags is het 5 of 6 graden.

Weersvoorspelling Axel voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
2 mm
0.3 mm
0 mm 0 mm
NNW 7 bft
NNW 6 bft
NW 4 bft
ZZW 4 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Axel, met vanochtend en vanmiddag nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 9 °C en de wind is hard, windkracht 7. Vannacht is het helder en koelt het af tot ongeveer 3 °C.

Het weer in Axel

Het weer in Axel word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:03 uur. Dat is 11 minuten korter dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:38 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
2
4
Fietsweer
5
6
Golfweer
7
8
Visweer
8
8
Wandelweer
7
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Axel op je site plaatsen!
Bekijk de widget