Het weer nu in Bakkum

06 december 9:00 uur
0.8 mm
Vochtigheid 93%
ZW 6 bft
Zicht 5.0 km

Weerbericht korte termijn Bakkum


Het blijft de hele dag overwegend bewolkt en het regent of motregent van tijd tot tijd. De temperatuur stijgt naar 5 graden in Limburg tot 11 op de Wadden. De stevige zuidwestenwind maakt het voor het guur, langs de kust staat windkracht 7 of 8. Pas vanavond neemt de wind af en wordt het vanuit het westen geleidelijk zo goed als droog. In de nacht kan lokaal nog een enkele bui voorkomen, maar het klaart soms ook op. De minimumtemperatuur ligt rond een graad of 8. Het weekend is wisselvallig en tamelijk zacht, maar het waait soms nog wel stevig.

Weersvoorspelling Bakkum voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
10° 10°
3 mm
6 mm
5 mm
0.3 mm
ZW 7 bft
ZW 6 bft
ZW 6 bft
W 5 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Bakkum. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 11 °C en is de wind krachtig, windkracht 6. Vannacht is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 9 °C.

Het weer in Bakkum

Het weer in Bakkum word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:54 uur. Dat is 13 minuten korter dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
3
Fietsweer
5
4
Golfweer
8
4
Visweer
8
6
Wandelweer
8
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bakkum op je site plaatsen!
Bekijk de widget