Het weer nu in Bedum

08 december 1:00 uur
0 mm
Vochtigheid 84%
ZZW 5 bft
Zicht 26.0 km

Weerbericht korte termijn Bedum


Na een vrijwel droge nacht krijgen we overdag echt herfstweer. In de ochtend regent het enige tijd waarna 's middags zon, wolken en enkele buien elkaar afwisselen. Het waait stevig met in de ochtend en avond aan zee een stormachtige zuidwestenwind en in de kustprovincies bovendien kans op zware windstoten tot 90 km/uur. Het wordt een graad of 11. Maandag regent het opnieuw enige uren en is het vooral aan zee wederom onstuimig weer. Dinsdag is het rustiger en tot de namiddag droog. Daarna keren regen en wind weer terug.

Weersvoorspelling Bedum voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond
10°
0.4 mm
5 mm
0.9 mm
1 mm
ZZW 6 bft
ZW 6 bft
WZW 6 bft
ZW 5 bft
Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt en het blijft wisselvallig in Bedum, met morgenochtend en morgenmiddag nog wel regen. De temperatuur stijgt tot 10 °C en de wind is krachtig, windkracht 6. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 7 °C.

Het weer in Bedum

Het weer in Bedum word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:43 uur. Dat is 14 minuten korter dan vorige week.
08:34 uur zon op
16:17 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
2
2
Fietsweer
3
4
Golfweer
2
7
Visweer
6
7
Wandelweer
5
7

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bedum op je site plaatsen!
Bekijk de widget