Het weer nu in Bergharen

06 december 13:00 uur
0.7 mm
Vochtigheid 94%
ZZW 5 bft
Zicht 5.5 km

Weerbericht korte termijn Bergharen


Het is meest zwaar bewolkt en van tijd tot tijd regent of motregent het. Nu en dan zijn er droge momenten. De temperatuur ligt tussen 5 en 11 graden van zuid naar noord, de stevige zuidwestenwind maakt het guur. De buien houden tot laat in de avond aan. Pas vannacht komt er hooguit een enkele bui voor en dan ligt het kwik rond een graad of 7. Morgen is het meestal droog. Alleen in de ochtend ontstaat er met name in de noordelijke helft van het land een bui. Vooral in de middag komt de zon soms tevoorschijn. Het wordt 8 tot 10 graden bij een matige westenwind.

Weersvoorspelling Bergharen voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
5 mm
4 mm
0.9 mm
0 mm
ZZW 5 bft
ZZW 5 bft
WZW 4 bft
WZW 4 bft
Het blijft vandaag bewolkt en de neerslagkans blijft hoog in Bergharen. Vanmiddag stijgt de temperatuur tot 7 °C en is de wind vrij krachtig, windkracht 5. Vannacht is het bewolkt met kans op motregen en koelt het af tot ongeveer 8 °C.

Het weer in Bergharen

Het weer in Bergharen word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:02 uur. Dat is 13 minuten korter dan vorige week.
08:27 uur zon op
16:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

za zo
BBQweer
3
3
Fietsweer
6
3
Golfweer
9
4
Visweer
9
7
Wandelweer
8
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bergharen op je site plaatsen!
Bekijk de widget