Het weer nu in Biddinghuizen

Nu:
Veel zon, ook sluierwolken
15 augustus 21:00 uur
22°
0 mm
Vochtigheid 82%
NO 2 bft
Zicht 8.9 km

Weerbericht korte termijn Biddinghuizen


Vanavond zijn er naast brede opklaringen ook (stapel)wolken aanwezig. Lokaal komt een enkele pittige regen- of onweersbui voor. In de loop van de avond klaart het geleidelijk op en nemen de buien in activiteit af. Er staat een hooguit matige wind uit veranderlijke richtingen, later draaiend naar het noordoosten. Vannacht zijn er brede opklaringen en ontstaat op meerdere plaatsen nevel of een mistbank. Bij weinig wind koelt het geleidelijk af naar 17 tot 21 graden. Morgen ontstaan in de loop van de dag stapelwolken en wordt het bij een matige zuidoostenwind met 26 tot 31 graden opnieuw benauwd warm. Tijdens de middag en avond volgen vanuit het zuid(west)en weer enkele stevige regen- en onweersbuien, lokaal met veel regen in korte tijd, hagel en zware windstoten.

Weersvoorspelling Biddinghuizen voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele onweersbui, ook zon23° Nevelig, maar ook opklaringen18° Nevelig, maar ook zon22° Zon, maar ook een enkele bui29°
2 mm
0 mm 0 mm
0.6 mm
NO 2 bft
NO 2 bft
OZO 2 bft
OZO 2 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt af in Biddinghuizen, met vanavond kans op onweer. Vannacht koelt het af tot 18 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag nevelig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 29 °C morgenmiddag.

Het weer in Biddinghuizen

Het weer in Biddinghuizen word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:41 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
06:20 uur zon op
21:01 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
3
8
Fietsweer
2
8
Golfweer
2
9
Visweer
4
10
Wandelweer
4
10

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Biddinghuizen op je site plaatsen!
Bekijk de widget