Het weer nu in Bilthoven

Nu:
Stralend zonnig weer
12 augustus 20:00 uur
30°
0 mm
Vochtigheid 55%
ONO 2 bft
Zicht 13.3 km

Weerbericht korte termijn Bilthoven


Vanavond is er met name in het midden en zuiden van het land kans op een enkele regen- of onweersbui. In noorden is de buienkans aanzienlijk kleiner maar ook daar is een enkele (onweers)bui vanavond niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en blijft het nog lang warm. Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het uiteindelijk af naar 20 tot 24 graden. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Morgen wordt het met 29 tot 33 graden wederom tropisch warm en wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land.

Weersvoorspelling Bilthoven voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Zon, maar ook een enkele bui29° Opklaringen, ook wolken21° Geregeld zon, ook wolken25° Enkele onweersbui, ook zon31°
1 mm
0 mm 0 mm
2 mm
O 2 bft
O 2 bft
O 2 bft
ZO 2 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter en de kans op neerslag neemt af in Bilthoven, met vanavond kans op een regenbui. Vannacht koelt het af tot 21 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 31 °C morgenmiddag.

Het weer in Bilthoven

Het weer in Bilthoven word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:50 uur. Dat is 25 minuten korter dan vorige week.
06:19 uur zon op
21:09 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
4
2
Fietsweer
3
2
Golfweer
2
1
Visweer
5
4
Wandelweer
4
3

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bilthoven op je site plaatsen!
Bekijk de widget