Het weer nu in Bilthoven

08 december 19:00 uur
0.3 mm
Vochtigheid 76%
WZW 4 bft
Zicht 12.6 km

Weerbericht korte termijn Bilthoven


De avond verloopt onstuimig. Er staat een stevige wind, aan zee mogelijk stormachtig. Bij buien kunnen ook onweer en windstoten voorkomen. In de loop van de nacht neemt de wind tijdelijk weer wat in kracht af. Ook morgen vallen er veel buien, soms met onweer. De wind draait naar het noordwesten en vooral aan zee wordt het opnieuw onstuimig. Bij buien kunnen windstoten ook dieper landinwaarts voorkomen. Dinsdag begint rustig, maar later in de middag en avond neemt de wind weer toe en vallen er verspreid buien.

Weersvoorspelling Bilthoven voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
2 mm
3 mm
6 mm
1 mm
ZW 4 bft
ZW 5 bft
ZZW 4 bft
NW 5 bft
Het wordt vanavond geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Bilthoven, met vanavond en vannacht regen. Het koelt af tot 6 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 8 °C morgenmiddag.

Het weer in Bilthoven

Het weer in Bilthoven word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:56 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
08:33 uur zon op
16:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

ma di
BBQweer
2
2
Fietsweer
4
5
Golfweer
4
8
Visweer
7
7
Wandelweer
6
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bilthoven op je site plaatsen!
Bekijk de widget