Het weer nu in Beetgumermolen

Nu:
Helder weer
19 mei 0:00 uur
0 mm
Vochtigheid 94%
WZW 1 bft
Zicht 8.1 km

Weerbericht korte termijn Beetgumermolen


Vannacht is vrijwel overal droog. In het noorden en oosten kan mist ontstaan. De wind zwakt af en de minima liggen vannacht tussen 4 en 8 graden. Overdag neemt de buienactiviteit weer toe. Vooral in het binnenland is kans op een paar felle buien mogelijk met hagel en onweer. Tussen de buien door zijn soms zonnige momenten. Het wordt 13 tot 15 graden en er waait een matige zuidwestenwind. Donderdag blijft het ook niet droog. Het wordt wel een graadje warmer.

Weersvoorspelling Beetgumermolen voor vandaag en morgen

nacht ochtend middag avond nacht ochtend middag avond
Opklaringen, ook wolken Zon, maar ook een enkele bui10° Zware buien mogelijk13° Zon, maar ook een enkele bui11° Opklaringen, ook wolken Geregeld zon, ook wolken11° Geregeld zon, ook wolken14° Geregeld zon, ook wolken12°
0 mm
1 mm
2 mm
0.6 mm
0 mm 0 mm 0 mm
0.3 mm
ZZW 2 bft
ZW 2 bft
NW 3 bft
NNW 3 bft
W 2 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
WZW 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder helder en het blijft droog in Beetgumermolen. Vannacht koelt het af tot 7 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag bewolkt met kans op een regenbui en loopt de temperatuur op tot ongeveer 13 °C morgenmiddag.

Het weer in Beetgumermolen

Het weer in Beetgumermolen wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 16:02 uur. Dat is 22 minuten langer dan vorige week.
05:33 uur zon op
21:35 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
5
2
Fietsweer
6
1
Golfweer
9
3
Visweer
8
6
Wandelweer
8
4

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Beetgumermolen op je site plaatsen!
Bekijk de widget