Het weer nu in Bocholtz

09 december 14:00 uur
0.3 mm
Vochtigheid 89%
WNW 4 bft
Zicht 6.2 km

Weerbericht korte termijn Bocholtz


Vanmiddag waait aan zee een stormachtige noordwestenwind. Vooral in het westelijk en zuidwestelijk kustgebied komen zware windstoten voor rond 95 km/uur. Verspreid vallen ook buien, soms pittig met onweer en windstoten. Uiteindelijk wordt het vanuit het noordwesten vaker droog, ook breekt de zon nu en dan door. Het wordt ongeveer 8 graden. Vannacht is het meest droog met opklaringen. Lokaal daalt het kwik tot dicht bij nul. Morgen start rustig, later is er meer wind en valt er 's avonds in het westen regen. 's Middags is het 5 of 6 graden.

Weersvoorspelling Bocholtz voor vandaag en morgen

middag avond nacht ochtend
2 mm
0.6 mm
0 mm 0 mm
NW 5 bft
NW 5 bft
WNW 3 bft
ZZW 3 bft
Het wordt vandaag geleidelijk zonniger en de kans op neerslag neemt af in Bocholtz, met vanmiddag en vanavond nog wel regen. Vannacht koelt het af tot 1 °C en is de wind matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 2 °C.

Het weer in Bocholtz

Het weer in Bocholtz word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:06 uur. Dat is 12 minuten korter dan vorige week.
08:25 uur zon op
16:31 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

di wo
BBQweer
3
3
Fietsweer
6
4
Golfweer
8
3
Visweer
6
7
Wandelweer
8
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Bocholtz op je site plaatsen!
Bekijk de widget