Het weer nu in Boomen

Nu:
Stralend zonnig weer
12 augustus 19:00 uur
33°
0 mm
Vochtigheid 40%
OZO 2 bft
Zicht 17.4 km

Weerbericht korte termijn Boomen


Vanavond zijn met name in het midden en zuiden van het land enkele pittige regen- en onweersbuien actief met lokaal (zware) windstoten, veel regen in korte tijd en mogelijk ook hagel. In noorden is de buienkans aanzienlijk kleiner maar ook daar is een enkele pittige onweersbui vanavond niet helemaal uitgesloten. In de loop van de avond worden de buien minder actief en blijft het nog lang warm. Komende nacht zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen aanwezig en koelt het uiteindelijk af naar 20 tot 24 graden. In het zuiden komen daarbij mogelijk nog een paar regen- en onweersbuien voor. Morgen wordt het met 29 tot 33 graden wederom tropisch warm en wisselen zonnige perioden en wolkenvelden elkaar af. Later op de dag ontstaan weer enkele zware regen- en onweersbuien, de meeste uiteindelijk in het midden en noorden van het land.

Weersvoorspelling Boomen voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
Enkele onweersbui, ook zon29° Zware buien mogelijk, ook een opklaring21° Geregeld zon, ook wolken25° Enkele onweersbui, ook zon31°
2 mm
0.6 mm
0 mm
2 mm
ZO 2 bft
OZO 2 bft
ZZO 2 bft
ZZO 2 bft
Het wordt vandaag geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Boomen, met vanavond kans op onweer en vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 21 °C en de wind is zwak, windkracht 2. Morgenochtend begint de dag zonnig en is de temperatuur ongeveer 25 °C.

Het weer in Boomen

Het weer in Boomen word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 14:46 uur. Dat is 24 minuten korter dan vorige week.
06:19 uur zon op
21:05 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
8
4
Fietsweer
8
3
Golfweer
8
4
Visweer
9
5
Wandelweer
9
5

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Boomen op je site plaatsen!
Bekijk de widget