Het weer nu in Borsele

18 januari 23:00 uur
0.1 mm
Vochtigheid 84%
NW 3 bft
Zicht 18.7 km

Weerbericht korte termijn Borsele


Vannacht houden de buien aan, maar tussendoor klaart het vaker op. De temperatuur kan dan op de koudste plaatsen tot dicht bij nul zakken. Morgen valt eerst in het zuiden nog een bui. In de middag is het vrijwel droog met zonnige perioden bij maxima tussen 6 en 8 graden. Na het weekend zorgt een sterk hogedrukgebied boven de Britse Eilanden voor een tijdlang rustig weer. De zon schijnt nu en dan en tot het weekend is het zo goed als droog. De maxima liggen rond 7 graden, 's nachts vriest het soms licht.

Weersvoorspelling Borsele voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0 mm
0.5 mm
0 mm 0 mm
NW 3 bft
N 3 bft
N 3 bft
N 3 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder helder en de kans op neerslag neemt toe in Borsele, met vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 4 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 8 °C morgenmiddag.

Het weer in Borsele

Het weer in Borsele word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:29 uur. Dat is 16 minuten langer dan vorige week.
08:40 uur zon op
17:09 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

zo ma
BBQweer
5
6
Fietsweer
5
7
Golfweer
8
9
Visweer
4
4
Wandelweer
9
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Borsele op je site plaatsen!
Bekijk de widget