Het weer nu in Brakel

11 december 20:00 uur
0 mm
Vochtigheid 99%
ZZW 2 bft
Zicht 8.8 km

Weerbericht korte termijn Brakel


Vannacht trekken er buien over het land. De bewolking neemt tegelijk toe. De temperatuur daalt naar 4 graden aan de kust tot 2 graden landinwaarts. Morgen trekken de buien weg en klaart het op. In de ochtend schijnt van tijd tot tijd de zon. De temperatuur kan oplopen naar maxima rond 6 graden. In de loop van de middag en in de avond neemt de bewolking toe. De zuidenwind neemt toe in kracht. In de loop van de nacht gaat het in het hele land regenen. In het noorden en oosten kan het tijdelijk ook sneeuwen.

Weersvoorspelling Brakel voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
0 mm
0.1 mm
0 mm 0 mm
ZZW 3 bft
ZZW 4 bft
ZW 3 bft
Z 4 bft
Het wordt vanavond geleidelijk minder bewolkt maar het blijft zo goed als droog in Brakel, met vannacht nog wel kans op motregen. Het koelt af tot 3 °C en de wind is matig, windkracht 4. Morgenochtend begint de dag zonnig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 5 °C morgenmiddag.

Het weer in Brakel

Het weer in Brakel word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 07:55 uur. Dat is 10 minuten korter dan vorige week.
08:35 uur zon op
16:30 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

do vr
BBQweer
4
3
Fietsweer
6
3
Golfweer
8
3
Visweer
5
7
Wandelweer
9
6

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Brakel op je site plaatsen!
Bekijk de widget