Het weer nu in Breskens

05 december 22:00 uur
0 mm
Vochtigheid 97%
ZZW 5 bft
Zicht 3.2 km

Weerbericht korte termijn Breskens


Vannacht gaat het van het westen uit op steeds meer plaatsen regenen. Daarbij loopt de temperatuur langzaam op. Ook overdag valt er van tijd tot tijd regen. Het wordt dan ongeveer 9 graden. De zuidwestelijke wind waait vooral bij zee stevig door. Zaterdag zijn er in de ochtend nog enkele buien, in de middag is het vaker droog en is de zon soms te zien. In de nacht naar zondag en zondagochtend trekt regen over het land, daarna gevolgd door enkele buien. De zon laat zich maar moeizaam zien. Na het weekend blijft het wisselvallig.

Weersvoorspelling Breskens voor vandaag en morgen

avond nacht ochtend middag
10°
0 mm
1 mm
5 mm
3 mm
ZZW 5 bft
ZZW 6 bft
ZZW 6 bft
ZZW 6 bft
Het blijft vanavond bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Breskens, met vannacht kans op een regenbui. Het koelt af tot 6 °C en de wind is vrij krachtig, windkracht 5. Morgenochtend begint de dag regenachtig en loopt de temperatuur op tot ongeveer 10 °C morgenmiddag.

Het weer in Breskens

Het weer in Breskens word je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 08:07 uur. Dat is 14 minuten korter dan vorige week.
08:33 uur zon op
16:40 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
4
Fietsweer
2
4
Golfweer
1
7
Visweer
5
8
Wandelweer
3
8

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Breskens op je site plaatsen!
Bekijk de widget