Het weer nu in Breugel

Nu:
Zon en kans op een buitje
19 mei 7:00 uur
19°
0.0 mm
Vochtigheid 81%
ZZW 2 bft
Zicht 17.4 km

Weerbericht korte termijn Breugel


Vanochtend trekt een aantal (soms) felle buien noordoostwaarts over het land. Daarbij kan het onweren en op sommige plaatsen ook fors waaien en kortstondig flink plenzen. In de middag ontstaan in het binnenland opnieuw buien die mogelijk nog feller uitpakken met naast onweer en veel regenwater, ook hagel en zware windstoten. Aan zee wordt het 20 graden en langs de oostgrens is het voor de buien die in de middag overtrekken nog lokaal 27 graden. De zuidenwind draait naar zuidwest en is matig, kracht 3 tot 4.

Weersvoorspelling Breugel voor vandaag en morgen

ochtend middag avond nacht
Zon en kans op een buitje22° Forse onweersbui met kans op hagel29° Zon en kans op een buitje20° Opklaringen, ook wolken12°
0.5 mm
4 mm
0.3 mm
0 mm
ZW 2 bft
W 3 bft
W 3 bft
NNW 1 bft
Het wordt morgen bewolkt en de kans op neerslag neemt toe in Breugel, met morgenochtend kans op een regenbui en morgenmiddag kans op onweer en hagel. De temperatuur stijgt tot 29 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt met kans op een regenbui en koelt het af tot ongeveer 20 °C.

Het weer in Breugel

Het weer in Breugel wordt je aangeboden door Infoplaza. We tonen de actuele weersituatie, een uitgebreide weersvoorspelling tot 14 dagen vooruit en gedetailleerde informatie per uur. Klik daarvoor op de verschillende linkjes.

Daglichtperiode

Hoe laat gaat de zon op en onder vandaag?
Totale daglichtperiode is 15:48 uur. Dat is 20 minuten langer dan vorige week.
05:41 uur zon op
21:29 uur zon onder

Activiteiten weerbericht

vr za
BBQweer
1
7
Fietsweer
2
8
Golfweer
2
10
Visweer
5
10
Wandelweer
3
9

Gratis weerwidgets

Gratis het weer van Breugel op je site plaatsen!
Bekijk de widget